KÜLDETÉSÜNK

Egyre több ember keresi a lehetőséget, ahol kompromisszumok nélkül étkezhet és maximális bizalommal fordulhat a készítői felé. Mi ezt a felelősségteljes feladatot vagyunk hivatottak ellátni.

Célunk, hogy finom, teljes értékű, tisztán növényi alapanyagokból készült ételeket osszunk meg.

Szenvedélyünk az olyan ételek elkészítése, amely a testet és a lelket is egyaránt táplálják, formálják.

Fontosnak tartjuk, hogy megbízható forrásból származó válogatott alapanyagokból állítsuk elő az ételeinket nap mint nap.

Finomságainkat nem csak vegánoknak és vegetáriánusoknak ajánljuk, hanem minden kíváncsi érdeklődőnek, akik szeretik a háziasan elkészített vegánságokat, vagy éppen a különböző nemzetek változatos ízeit.

Hiszünk benne, hogy a vegán étkezéssel és életmóddal, környezetbarát gondolkodásmódunkkal aktív részesei vagyunk a változó Debrecen színes világának.

Heti ebéd menü 2020.03.17-03.20.

glutént
tartalmaz
szóját
tartalmaz
diófélét
tartalmaz
nádcukrot
tartalmaz
zellert
tartalmaz
csípős

Hétköznapi ebéd kínálat


Kedd- Péntek11:30-14:30


Hétköznapi délutáni kínálat


Kedd - Péntek14:30- 20:00 

Szombati kínálat


Szombat 12:00-20:00

Egyél jót. Étkezz tudatosan.

Néhány évvel ezelőtt fogalmazódott meg bennünk a gondolat, hogy megmutassuk másoknak is azokat az ételeket, amiket mi magunk is olyan szívesen és nagy elégedettséggel fogyasztunk. Tanulás, életmódváltás és végül a multikultiból való kilépéssel életre keltettük a Kis Padlizsánt. Csapatunk hatalmas lelkesedéssel vágott bele az egyik legnagyobb feladatba, mások minőségi étkeztetésébe, amin azóta is teljes szívvel dolgozik.

Jelenleg folyamatosan változó menünkkel, állandó délutáni és szombati kínálatunkkal adunk ízelítőt a vegán ételek világából.

Debrecen, Simonffy u. 1, 4025

Kis Padlizsán vegán bisztró

4025 Debrecen Simonffy utca 1/C

www.kispadlizsan.hu

https://www.facebook.com/kispadlizsan/

Mobil: +36 30 717 4394 .

Bankkártyás fizetés BARION-nal