Vacsoraest Stumpf-Bíró Balázs, jövőkutatóval

2022. november 6.

Szokatlan és rendhagyó témával színesített vacsoraesttel készültünk most nektek. Vendégünk lesz Stumpf-Bíró Balázs, akivel közösen egy nem mindennapi fogásokkal és információkkal egybekötött vacsoraestre invitálunk titeket.

 

2022. november 6. // 16:00 – 19:00

Az előadás témája: Élet egy átalakuló világban – Minden fontosabb annál, ami mindennél fontosabb
Számtalan tényező együttes hatásának eredményeként, életkörülményeink a közeljövőben lényegesen megváltoznak, nekünk pedig az élhető élet fenntartásának érdekében a legjobb tudásunk és szándékaink szerint alkalmazkodnunk kell az új feltételekhez. Foglalkozni a kérdéssel, megismerni a tényeket, elfogadni a változást. Hiszen ez már a kihívás megértésének is előfeltétele. A tudatosulás útján, pedig az lesz az első lépés..
Az előadó személye:
Stumpf-Bíró Balázs az éghajlatváltozás hatásait azonosító és az alkalmazkodás folyamatát támogató Cassandra Programot fejlesztő Cassee Klímaadaptációs Tanácsadó Zrt. társalapítója. A mentális felkészülést fontosnak tartó Deep Adaptation (Mélyalkalmazkodás) mozgalom magyarországi képviselője és a szemléletformálást segítő Betyáros Világ podcast alkotója.
Az est ételei:
• “Cheddar sajt”krémleves pirított brokkolival
• Vörösáfonyás saláta pirított fenyőmaggal, grillezett édesburgonyával
• Sütőtökkrém sós karamell öntettel
*A részvétel regisztrációhoz kötött.
Regisztráció: kispadlizsanregist@gmail.com vagy személyesen éttermünkben
A rendezvény ára: 10.900 Ft
Helyszín: Kis Padlizsán vegán bisztró, Simonffy utca 1/C, Debrecen