Tematikus főzőkurzus - Téli finomságok

2023.február 12. 10:00-15:00

Idei első főzőkurzusunk nem is szólhat másról, mintsem valamilyen téli tematikáról. Nagy hangsúlyt fektetünk alapvetően is az immunerősítésre, igyekszünk a lehetőségekhez mérten minél szezonálisabb alapanyagokból dolgozni, így ezen a kurzuson ezek is lesznek előtérben.

A további részleteket megtalálod lentebb!

2023. február 12. // 10:00

Főzőkurzusaink alkalmával szeretnénk évszakokként visszatérő tematikával is jelentkezni, ami szezonális, az adott évszakra leginkább jellemző alapanyagokra épül.
A tél talán az egyik legnehezebb időszak ebből a szempontból, hiszen sokszor azt hisszük, hogy már kifogytunk a zöldekből és a friss salátákból. Ez nem így van, rengeteg szezonális zöldség van most is. 🙂 Abban szeretnénk nektek segítséget nyújtani hogyan állítsunk össze olyan ételeket, amelyek még ilyen időszakokban is megállják a helyüket.
A kurzuson megismerkedhetsz a gyökérzöldségek felhasználásával, megmutatjuk hogyan tudjuk kihozni a maximumot belőlük. Megtudhatod, hogyan készíts recept nélkül téli tészta salátát, vagy éppen cékla salátát és hozzá egy isteni zöldségropogóst.
Készítünk egy igazán immunerősítő zöldség alaplevet és megismerkedünk sokoldalú felhasználásával.
Megnézzük mi is az a poke bowl és hogy készítjük.
Ételek, amiket elkészítünk:
– Paszternák dip
– Gyömbéres – narancsos répakrémleves
– Téli saláták zöldségropogóssal
– Poke bowl
– Energiagolyó
Ha részt veszel a kurzuson, akkor a zárt Facebook csoportunknak is a tagja leszel, ahol rendszeresen recepteket, ötleteket osztunk meg. 🙂
* A részvétel regisztrációhoz kötött.
Regisztráció: kispadlizsanregist@gmail.com vagy személyesen a bisztróban
Időpont: 2023.02.12. 10:00
Helyszín: Kis Padlizsán vegán bisztró, Simonffy utca 1/C, Debrecen
A kurzus ára: 17.900 Ft