About Us

 

 

AZ ELSŐ LÉPÉSEKRŐL …

Forbes

“2016 nyarán végig a mai is az udvaron
álló hippibuszban laktak, dolgoztak látás-
tól vakulásig. Kiteljesedtek és önmegvaló-
sultak, Béla a konyhán, Marcsi pedig végre
varrhatott párnát, festhetett bútort, bün-
tetlenül bújhatta a lakberendezési oldala-
kat.”

“Ha Debrecen, akkor Kis Padlizsán!”

Street Kitchen

‘Ádáméktól sokszor megkaptam ottlétünk során, hogy nagyon szigorú vagyok, és ez talán így is van. A nap végére azonban a szigorúság ellenére is azt mondom, ez egy rendkívül szuper hely, amit jó szívvel ajánlok. Már csak azért is, mert érezni a tulajdonosokon az alázatot, azt, hogy szeretettel és szívesen készítik az ételeket az ott dolgozók. És mert összességében a kaják is a minőséget képviselik, és finomak is voltak, a miliőt pedig egyenesen imádtam. Legyen hát szó menüről, randiról vagy egy baráti kávézásról, ha Debrecen, akkor Kis Padlizsán!’

A KEZDETEKRŐL

Vegán Origo

Azon szoktunk gondolkodni, hogyan csináljuk másképp, hogyan idomuljunk Debrecenhez. Mit változtassunk úgy, hogy a minőségen ne változtassunk, de anyagilag is meg tudjuk őrizni az egyensúlyt. Nálunk például a felhasznált alapanyagok 85-90 %-a bio minőségű, és ezt például nem kommunikáljuk eléggé szerintem.

DÉLI HARANGSZÓ

Magyar Konyha Magazin

„Szerintem a vendégeink 98 százalékban nem
vegánok. Viszont Debrecen is változik, kifinomultabb az ízlésvilág, és egyre inkább előtérbe kerül a tudatosság. Értékelik, hogy nálunk nem zsírban tocsogót esznek, és így nem is ütik ki magukat egész délutánra”

Kapcsolatfelvétel

Cím és Nyitvatartás

Kis Padlizsán Vegán Bisztró

4025 Debrecen, Bajcsy-Zsilinszky utca 4.

Nyitva: Kedd-Szombat - 11:00 - 21:00

Email: info@kispadlizsan.hu

Telefon+36 30 717 4394